Design trends

Derfor skal det være hurtigt og nemt

Findbord.dk er en hjemmeside, der hjælper dig med at finde den rigtige restaurant eller café i forhold til din smag af køkkentype og spisetid. Vi er landets største online bookingside og på Findbord.dk kan du hurtigt og nemt lave en gratis bordreservation 24 timer i døgnet. Når bookingen er gennemført, vil du modtage en booking bekræftelse på e-mail. Det eneste, der skal til, er en Findbord.dk profil.

Der findes i dag et utal af forskellige booking systemer til restaurant og café branchen, men pas på, der kan være stor forskel på funktionalitet og pris!

Nem Booking gør det nemt at administrere din restaurants bordreservationer. Systemet lægges et link på få minutter på jeres hjemmeside, så gæsterne selv kan booke bord online.

Alle data tilhører dig og dine gæster modtager ikke rabatter eller marketing fra andre restauranter. Vi leverer en ny hjemmeside med et indbygget bordbooking og Take Away system.

Systemet er fuld integrer bar efter restauratørens behov, om det er en kro, restaurant, cafe eller et mindre takeaway sted.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *